2441070069 6979006845 Λεωφόρος Δημοκρατίας 69 eps.giannakos@gmail.com
hero image

 

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ
ELITE PROTECTION SERVICES
Εταιρεία Security - Υπηρεσίες Ιδιωτικής Προστασίας - Περιπολίες - Φυλάξεις - Καρδίτσα


Η ELITE PROTECTION SERVICES είναι αφοσιωμένη στην προσφορά εξαιρετικής προστασίας και συνεχούς υποστήριξης μέσω του κέντρου λήψης σημάτων συναγερμού. Λειτουργούμε 24/7, παρέχοντας τη δυνατότητα ψηφιακής ανταλλαγής σημάτων έκτακτης ανάγκης με το συστήματος ασφαλείας των πελατών μας. Αυτή η υπηρεσία λειτουργεί συνεχώς, χάρη στην εξειδικευμένη τεχνολογία και το αφοσιωμένο μας προσωπικό.

Επεξεργασία Σημάτων:

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων μας είναι το επίκεντρο της ασφάλειας σας. Όλα τα σήματα που λαμβάνουμε από τα ασφαλειακά συστήματα των πελατών μας υποβάλλονται σε αυστηρή επεξεργασία από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Η προηγμένη μηχανογράφηση επιτρέπει την άμεση ανίχνευση και επεξεργασία των σημάτων, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική ανταπόκρισή μας σε κάθε κατάσταση.

 
 

Υποστήριξη σε Ολόκληρη την Ελλάδα:

Είτε βρίσκεστε στην πρωτεύουσα είτε σε απομακρυσμένες περιοχές, η υπηρεσία μας προσφέρει ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς. Χάρη στο 24ωρο χρονοδιάγραμμα λειτουργίας, είμαστε πάντα εδώ για εσάς, προσφέροντας υψηλή προστασία και ασφάλεια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τεχνολογία Contact ID:

Επιδεικνύοντας το προηγμένο μας επίπεδο τεχνολογικής εξειδίκευσης, αξιοποιούμε 100% την τεχνολογία Contact ID για αυθεντική ταυτοποίηση. Αυτό επιτρέπει την ακριβή και γρήγορη αντίληψη της φύσης και θέσης κάθε συμβάντος. Αντιδρούμε αποτελεσματικά σε κάθε είδος παραβίασης.

Στην ELITE PROTECTION SERVICES, το Κέντρο Λήψης Σημάτων αντιπροσωπεύει την αφοσίωσή μας για την ασφάλεια των πελατών μας. Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση και να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου προστασία.

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

 
 
 
 
               Σήμα διάρρηξης
               Σήμα πυρκαγιάς
               Σήμα προσωπικής απειλής
               Σήμα ιατρικής ανάγκης
               Σήμα πτώσης μπαταρίας
               Σήμα διακοπής ρεύματος
               Σήμα ελέγχου συστήματος – δοκιμή
               Σήμα θέσεων λειτουργίας ( on ) - ( off )