2441070069 6979006845 Λεωφόρος Δημοκρατίας 69 eps.giannakos@gmail.com

 

 

ELITE PROTECTION SERVICES
Εταιρεία Security - Υπηρεσίες Ιδιωτικής Προστασίας - Περιπολίες - Φυλάξεις - Καρδίτσα


Η ELITE PROTECTION SERVICES είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία ασφάλειας που αναδεικνύεται ως η κορυφαία επιλογή για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προστασίας και ασφάλειας.
Από την ίδρυσή μας, έχουμε αφοσιωθεί στην παροχή εξαιρετικών λύσεων ασφάλειας για να προστατεύσουμε τους πελάτες μας και να δημιουργήσουμε ένα αίσθημα ασφάλειας σε κάθε περιβάλλον.


Η "ELITE PROTECTION SERVICES" αναλαμβάνει σαφή δέσμευση για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και τη διαρκή βελτίωση στον τομέα των υπηρεσιών ασφαλείας.
Είμαστε πάντα δεσμευμένοι να τηρούμε τις συμβατικές υποχρεώσεις με απόλυτη αξιοπιστία, παρέχοντας εγγυήσεις για την ακριβή εκτέλεση των υπηρεσιών που αναλαμβάνουμε.

Ο βασικός στόχος της εταιρίας μας επικεντρώνεται στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας και στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών πρόληψης, ασφάλειας και προστασίας.
Επιδιώκουμε διαρκώς την αμεσότητα, τη συνεχή διαθεσιμότητα και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 
 
 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών
προστασίας, προσαρμοσμένων στις
ανάγκες των πελατών, διασφαλίζοντας
αξιοπιστία και ασφάλεια.

 

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
τελευταίας τεχνολογίας που δημιουργεί τις προϋποθέσεις
για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Στην ELITE PROTECTION SERVICES παρέχουμε πλήρες πακέτα υπηρεσιών που καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας.
 
 
 
 
 
Εμπιστευθείτε μας
Παρέχουμε ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Φύλαξης επιχειρήσεων, κατοικιών & VIP προσώπων.

Συνέπεια, Υπευθυνότητα & Αμεσότητα.
 

 

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Η ELITE PROTECTION SERVICES είναι αφοσιωμένη στην προσφορά εξαιρετικής προστασίας και συνεχούς υποστήριξης μέσω του κέντρου λήψης σημάτων συναγερμού. Λειτουργούμε 24/7, παρέχοντας τη δυνατότητα ψηφιακής ανταλλαγής σημάτων έκτακτης ανάγκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

Η ELITE PROTECTION SERVICES προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες περιπολίας, εξασφαλίζοντας την αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης για τους πελάτες της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΥΛΑΞΕΙΣ

ΦΥΛΑΞΕΙΣ

Η Elite Protection Services προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στατικής φύλαξης, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική προστασία και αίσθηση ασφάλειας για τους πελάτες της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Η Elite Protection Services προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες άμεσης επέμβασης, εξασφαλίζοντας την ταχεία αντίδραση και αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
VIP ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

VIP ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Η Elite Protection Services είναι εξοπλισμένη με την εμπειρία και τις γνώσεις για να παρέχει την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια και άνεση στα VIP πρόσωπα, ανταποκρινόμενη στις μοναδικές τους ανάγκες και απαιτήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ